VZW JAO

Bouw mee aan aan een geschikte plaats voor jeugd van nu en later!

Sponsor onze VZW Hoe kan ook ik helpen

Sponsoring

Zoals u hieronder kan zien kunnen wij nog alle financiële steun gebruiken voor het jeugdlokaal waar Oetingen nood aan heeft. In totaal zoeken we 780.000 EUR (130.000 meer dan oorspronkelijk voorzien, maar we kunnen het cijfer op de balk hieronder niet meer aanpassen)

 

€362000

€650000

VZW JAO werd in 2013 opgericht door enkele (oud)scouts en ijvert voor het bouwen van nieuwe jeudlokalen in Oetingen. Via een recht van opstal kunnen er nieuwe jeugdlokalen gebouwd worden achter de huidige parochiezaal in Oetingen ('op de kleine voetbalveldjes' voor de echte kenners).

Begin 2019 werden de bouwplannen steeds concreter. Je kan deze terugvinden via deze link.

Zoals elke nieuwbouw, brengt ook de bouw van een jeugdlokaal grote kosten met zich mee. De totale kosten worden geraamd op +/- 680.000 euro. Je hoort het al aankomen...

Om voldoende geld bij elkaar te sprokkelen blijft VZW JAO winstgevende activiteiten organiseren. Daarnaast zullen ook de nodige subsidiekanalen aangesproken worden. Ook nu al kan de VZW rekenen op de bijdragen van enkele sponsors. Toch zullen deze acties niet genoeg zijn om het jeugdlokaal uit onze dromen neer te poten.

Om het toekomstige jeugdlokaal een mooie start te geven, leggen we alvast een geboortelijst aan. Op die manier vieren we samen de nakende geboorte van ons jeudlokaal! Hieronder kan u hierover meer info vinden.

Wilt u VZW JAO op een andere manier steunen, aarzel dan niet ons te contacteren via onze contactpagina. Alle hulp is welkom, niet enkel op financieel of logistiek vlak maar ook sterke (en minder sterke) beren en berinnen mogen steeds de handen uit de mouwen komen steken. Wij kijken graag samen met u na wat mogelijk is.

NIEUW: Renteloze Obligatie Lening:

Als je liever geen geld schenkt, maar de vzw toch vooruit wil helpen, kan je ook wat geld uitlenen. Samengevat komt het erop neer dat jij, afhankelijk van je financiële mogelijkheden, een klein, gemiddeld of groot bedrag aan de vzw JAO uitleent voor een periode van maximum 10 jaar.

  • Klein bedrag: (… x 100 EUR)
  • Gemiddeld bedrag: (… x 1.000 EUR)
  • Groot bedrag: (… x 10.000 EUR)

Het volledige reglement en het intekenformulier kan je vinden via volgende link:

Reglement en intekenformulier Renteloze Lening

Download statuten

Help ons met de bouw van de nieuwe lokalen

Als leden van de Raad Van Bestuur zijn wij al jarenlang bezig met het realiseren van onze plannen ; een nieuw jeugdlokaal voor Oetingen. Hoe dichter we komen, hoe meer we merken dat dit nieuw jeugdlokaal een beetje ‘ons kindje’ is geworden. Bij elke geboorte, hoort een geboortelijst. Vandaar ook onze geboortelijst, uiteraard niet met fopspenen & pampers maar wel met elektriciteitskabels, isolatie & meubels !

Bekijk alle items

Sponsors